Prosjektleder – Lars Jønsson AS

Fantoft Bygg O_LJ-5428

Vi har nå historisk høy ordrereserve – og søker derfor etter nye medarbeidere som kan bidra til vår videre utvikling. Til vår totalentrepriseavdeling søker vi en prosjektleder som kan gjennomføre og levere prosjekter i totalentreprise. Vi ser etter deg som også er en lagspiller og kan bidra faglig og sosialt til å ytterligere utvikle vår bedrift.

Ansvarsområdet for vår nye kollega vil være avhengig av kompetanse og ferdighetsnivå, og vil variere avhengig av prosjektstørrelse/ type. Man vil som prosjektleder få det hele og fulle ansvar for gjennomføring av et prosjekt, hvor man løser alle oppgaver som prosjektleder.
Alternativt er vi åpne for kandidater til en rolle som senior prosjektleder/prosjektsjef der man har ansvar for flere, eller større prosjekter. Du vil også få muligheten til å jobbe aktivt i markedet for å sikre spennende prosjekter også fremover.

Viktige faktorer er at du evner å bygge tillit med kolleger og byggherre. Du må levere kvalitet og økonomisk gode prosjekter. I tillegg ønsker vi at du kan bidra til videre utvikling av selskapet.
Vi ser det som en stor fordel om du har erfaring som prosjektleder i totalentreprise-byggeprosjekter. Alternativt har du erfaring som prosjekteringsleder, eller med byggeledelse, prosjektadministrasjon eller annen relevant rolle fra rådgivende selskap. Du har høyere utdanning fra teknisk fagskole eller ingeniør/sivilingeniør innen bygg/konstruksjon.

Vi ser etter deg som ser mulighet for videre utvikling hos oss, og som er villig til å gjøre det som er nødvendig for å levere gode prosjekter og skape tillit hos våre kunder og samarbeidspartnere. Du er fleksibel og har stor «stå-på»-vilje. Vi ønsker deg som tar initiativ og har god kremmerånd.
Hos oss blir du del av et solid selskap med meget godt omdømme i markedet. Vi er kjent for å etterleve vårt slagord; vi bygger kvalitet og tillit. I tillegg blir du del av et positivt arbeidsmiljø, som arbeider med spennende prosjekter, og vi har en høy ordrereserve! I tillegg har vi gode lønns- og bonusordninger.

Kan dette være noe for deg?
Kontakt en av våre rekrutteringsrådgivere i Headvisor; Bjørn Horne tlf. 911 61 390 eller Janne Siri Horne; tlf. 907 21 164.
Kortfattet søknad med CV sendes snarest og innen 25. april. Om ønskelig blir henvendelser til Headvisor behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.

 

Larsjonsson Logo

Lars Jønsson AS er et entreprenørselskap med 100% lokalt eierskap. Selskapet er sammen med Lars Jønsson Bolig AS en del av Lars Jønsson Gruppen AS. Selskapene er lokalisert i egne kontorlokaler i Godvik. Samlet omsetning i Lars Jønsson Gruppen er ca. 500 MNOK. Vi er i dag 45 ansatte, og har i all hovedsak våre prosjekter i Vestland. Lars Jønsson AS utfører i hovedsak prosjekter i samspills- og totalentrepriser, og har de senere år levert en rekke stolte prosjekter til våre kunder. Vi leverte de første Breeam- Excellent sertifiserte kontorbyggene i Bergen, og har gjennomført større prosjekter i massivtre. Vi er en fremoverlent kompetanse-entreprenør som etterlever vårt slagord; Vi bygger kvalitet og tillit.

Søknadsfrist: 25.04.2021

Sted: Godvik

Rådgivere:

Bjørn Horne
bjorn@headvisor.com
911 61 390

Janne Siri Horne
janne.horne@headvisor.no
907 21 164