Lars Jønsson Gruppen

Totalleverandør av næringsbygg og bolig

Totalleverandør av næringsbygg og bolig

Lars Jønsson AS er et ledende firma innen oppføring av næringsbygg på Vestlandet. Vi utfører bygg i totalentrepriser og hovedentrepriser. Vi er også ledende innen montering av metallfasader og stålplatetak i delentrepriser. Vi har egne montører med opptil 40 års erfaring i tak og fasadearbeider.

Firmaet ble etablert i 1990 og har siden den gang utviklet seg til å bli en betydelig aktør innfor utførelse av næringsbygg. Vi har lang erfaring i å utvikle optimale løsninger for bygg med tanke på økonomi og estetikk/kvalitet for å tåle vestlandsklimaet og innfri forventninger til kvalitetsbevisste byggherrer.

Vi tar på oss oppdrag med små og store bygg. Vår hovedbeskjeftigelse er følgende :

  • Kontor og forretningsbygg
  • Industribygg
  • Lagerhaller
  • Ferdighaller
  • Idrettshaller
  • Helse/sosialbygg

Vår grunnide for å lykkes med å skape vellykkede bygg er godt og konstruktivt samarbeid med byggherrer og dyktige konsulenter/arkitekter.

Vi holder til i flotte lokaler i Godvik, Bergen, og har i dag tre avdelinger:

Stålbyggavdeling

Ledes av Ståle Fjell. stale.fjell@larsjonsson.no

Delentrepriser vegg og tak.

Jønssonhallen
Lars Jønsson AS har levert og montert stålhaller i over 20 år. Gjennom erfaring som vi har tilegnet oss gjennom mange år har vi nå utviklet en standard halltype med høy kvalitet og gunstig pris. Ved å komme inn tidlig i planleggingsprosessen leverer vi et bygg som er optimalt med hensyn til pris og kvalitet.

Totalentrepriseavdelingen

Ledes av Thormod Jønsson. thormod@larsjonsson.no

Oppføring av bygg i totalentrepriser hevder vi er den beste entreprisemodellen for en byggherre med tanke på pris, løsninger, byggetid og ansvarsforhold med én kontrakt der vi tar ansvar for både prosjektering og utførelse.

Vi tar hånd om hele byggesaken med tegning av bygg, prosjektering, byggeanmeldelse og selve byggingen. Vi finner raskt, sammen med kunde, de mest optimale løsninger for bygget. Med god samhandling mellom arkitekt, konsulenter og entreprenører sikrer vi god kvalitet på bygget og en sikker gjennomføring av prosjektet.

Boligavdelingen

Ledes av Per Einar Rotvoll.  per@larsjonsson.no

Siden 2005 har vi utviklet og solgt nøkkelferdige boliger i egen regi. Prosjektene har omfattet rekkehus og leiligheter. Vi vektlegger god arkitektur med smarte planløsninger og høy teknisk kvalitet. Som første utbygger i Bergen gjennomførte vi energimerking av boligene før loven trådte i kraft 1. juli 2010.